Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,57 zł , zmiana od tamtej pory: -74,23%

Re: Porównanie wpisów combo i naganiaczy

Realista. Tak na koniec końca:) powiedz mi po co to piszesz? Po co opisujesz w kołko nie swoje podejście do inwestycji w POZ. To jak piszesz o podejsciu technicznym oznacza że nie rozumiesz ni w ząb w jaki sposób zajmuje pozycje i co mną powoduje.
Zastanów sie co by było gdyby wszyscy zajmowali sie na tym forum omawianiem strategii inwestycyjnej innych osób, której nie praktykują. Otwórz oczy i spójrz na zapisy na tym forum. To własnie efekt tej paranoi.
Ja nie skupiam sie na onawianiu Twojej strategii, co chwila wykrzykując teksty typu naganiacz, troll, leszcz. Nie. Spokojnie próbowałem o tym porozmawiać, pokazując paradoks tej sytuacji. Zamień się ze mną miejscami i spróbuj pogadać tu o ocenie efektywności inwestycji. Przy pomyśle każdego z uczestników forum, który jest inny. To o co w sumie apelował combo.
Nie da się. Jeden wielki jazgot, obrażanie, opisywanie jakie to naganianie.
Combo się wypisał. I wcale mu się nie dziwie.
Ja robię to dzisiaj.
Naprawdę szkoda czasu przy takim podejściu, gdzie Ty i czesci innych użytkowników forum z załozenia zakłada zła wole i jakąś niestworzona manipulacje.
To takie słabe że człowiek musi uważać żeby w odruchu pierwotnym nie zacząć odszczekiwać. Dlatego bye bye. nie chce byc psem:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM 0,22% 0,92 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.