A jezeli własnie ogladam portfel inwestora średnioterminowego i widzę wyniki historyczne na konkretnych pozycjach, które płaca więcej niż pozycje dlugoterminowe? To jak mam ocenić Twoj wpis? Zarozumiałość? Brak pokory i wiedzy? Naganianie?
Twoj pyszałkowatość i brak elementarnej kultury, połaczone z pospiesznymi zakupami robionymi o złotówkę wyżej wyglada w kontekście tego co napisałeś jak wypowiedź przedszkolaka który twierdzi że nalepiej jeździć po autostradzie na wstecznym.
Nie wiem jak możesz nie widzieć smieszności tego co właśnie wyprodukowałeś.
Przy założeniu że POZ jest skszany na wzrost to kupując np dzisiaj, zanotuje lepszy zysk od Ciebie, ponieważ mój średniej jakości portfel daje już teraz lepszy wynik od twojego zawodowego-długoterminowego.
A w tle ogladam wpisy gościa który skupia sie na róznicy frazeologicznej pomiedzy graczem a inwestorem. To że zakładasz że końcem inwestycji jest okres a nie poziom cenowy wynikajacy chociażby z wyceny fundamentalnej to dowod że probujesz wciskać kit innym. I grasz jak w kasynie. A jak dodatkowo wierzysz w to co produkujesz obrażając ludzi z innym podejsciem i tworząc ich oceny to jest to po prostu absurd przez duże A. Nie widzisz tego?