Maciej, czyli Boniek, wierzę, że aktualne są Twoje słowa : "Ja też wciąż z Wami i nie mam zamiaru oddawać skarbu za psie pieniądze!!!! Pozdro dla Bola i ekipy" i że raport przełknąłeś tak, jak należy, czyli nawet bez popitki:)
Ja też wolę, jak jest trochę ciszej, więcej pokojowej dyskusji. Ewentualnie w czasie oczekiwania na mocniejszy ruch Polnej w górę, jakieś czasem żartobliwe posty, może jakieś ciekawostki z szerszego świata finansowego, tak, dla zabicia nudy...
Zauważ jednak, że przyszło nam pracować w specjalnie utrudnianych warunkach. Wiesz, że kapitalizacja Polnej jest na tyle mała, że poprzez fora internetowe można bez problemu zachęcić do zakupu Polnej odpowiednią ilość inwestorów. To wystarczy śmiało, żeby raz na zawsze odebrać paliwo słupom itd. (nie będę się już rozpisywał). A, pamiętaj też, że nie możemy sobie tak spokojnie siedzieć i czekać biernie. Bez nowych zapomnij o wzrostach na Polnej! Mógłbyś tak spokojnie czekać rok !!!
Dlatego przedstawiciel Jakubasa oddelegowany do trzymania za mordeczkę kursu Polnej, nie może pozostawić forów tak sobie. Musi nasyłać różnej maści "niezależnych" forumowowiczów, którzy odpowiednio zniechęcą do inwestycji w Polną, a przede wszystkim wytrwania na papierze obecnych akcjonariuszy w tych trudnych momentach. Jak zauważyłeś ostatnimi czasy ataki przybrały na sile. A rozwleczonych przez to wątków, pełnych pyskówek, które perfekcyjne prowokował osobnik o nicku "Basia" nikomu już się nie chciało czytać (ja miałem ochotę wsadzić sobie 2 palce do gardła...). Dlatego - w związku z bardzo fajnym pomysłem Zawiszy - najważniejsze wątki zostały odświeżone. "Przybyszom" proponuję zakładanie własnych wątków. Nie zakładają, bo im nie chodzi o to, żeby wyrażać swoje "niezależne" zdanie, tylko żeby wcinać się w nasze wątki i uprzykrzać nam życie, ile tylko się da.
Dlatego też będą cały czas odświeżane najważniejsze wątki dotyczące Polnej, tak aby każdy nowy inwestor, nie musiał grzebać w historii, a przede wszystkim "na dzień dobry" nie dostawał "w twarz" chamskimi zaczepkami osobnika o nicku "Basia" i innych.
Też chciałbym, żeby było jak dawniej, ale pamiętaj, im bardziej będziemy skuteczni w tym co robimy, tym większego utrudniania życia możemy się spodziewać. Tak to działa od zawsze, w każdej dziedzinie życia, a nie tylko w przejmowaniu za bezcen tego skarba i robieniu w "bambuko" drobnych. Chodzi przecież o grube mln zł !!!