Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Polna-perspektywy part II :)

spokojna głowa - redaktora Roguskiego akurat miałem okazję poznać osobiście swego czasu; ba, być może nie siedzisz w Polnej wystarczająco długo, ale to właśnie ja go onegdaj zainteresowałem zapomnianą Polną i od tego czasu zaczęliśmy uzsykiwać jakiekolwiek informacje ze spółki... pozostaje kwestia wiarygodności informacji uzyskanych przez p. Adama od spółki; i w tej kwestii jestem nieco spokojniejszy; oczywiście wszystko może się zdrarzyć, wszystko może znów nie wyjść, jednak możnaby wyeliminować choćby jakieś ściemnianie, bowiem jeśli ktoś chciałby zwodzić odbiorców tej informacji, to podając informację pod koniec 2010 roku pisałby o "rozstrzygnięciach najwcześniej w połowie roku, a raczej w trzecim, czy nawet w czwartym kwartale 2011", a już w ogóle zbycie towarzystwa to informacja, że przygotowania w 2011 i rozstrzygnięcia w 2012; natomiast tu mamy podanie terminu IQ 2011, który rozpoczyna się ... za 2 dni... poza tym, w końcu naprawdę zacznie wszystko odjeżdżać i skończą się na długie lata niezłe okazje do przejęć; według mnie, pijok niedługo będzie mógł pić na dłużej (ale czy to takie dobre?), a jaki to jest warunek, to chyba jest wiadome :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.