Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Polna: Na co pójdą pieniądze

patrze na was ladnie jakubas was meczy.cene tez macie ciekawa.wg mnie polna powinna za wolne srodki uderzyc w kupno spolek ze swojej branzy posilkujac sie kredytem.stalaby sie naprawde silnym graczem na rynku automatyki p.macie malo akcji i ich skup mija sie z celem.wazniejsze jest ten pierwszy cel.zawsze po infie o mozliwym skupie kurs powinien isc do gory.a tu osuwanko.moze do was dolacze.mam ze stajni jakubasa energopol.wydaje mi sie ciekwszy po powodzi beda mieli duzo pracy.ale polna tez jest b.ciekawa.pozdro

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.