Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,68 zł , zmiana od tamtej pory: -73,72%

Re: podobna korekta

Kr - napisałem „może się mylę”, ale przedstawiłem swój punkt widzenia.
Może masz racje … zobaczymy wszak to tylko 2 tygodnie i będzie wiadomo co się wydarzy.
Fundamentalnie na wiele rzeczy czekamy … tyle było już napisane, po co powtarzac. Jak cos się w końcu zdarzy lub będzie cos nowego to się tylko ucieszymy (ja także).
Technicznie jako ze jest taka grupa osób to twierdze ze oni tez mogą przeciez nadawać ton kursowi, bo nie nadają go tylko fundamentalne informacje.
Wszak widać wpisy analityków technicznych którzy podejmują decyzje na podstawie układu wykresu. Tak jest i tyle.
No i oni nie operują tylko drobnymi, bo grają tez grubo, wiec niekoniecznie to musza być zakupy fundamentalistów o których wspominasz :)
Faktem jest ze do każdej opcji można sobie dorobić historie która będzie pasować.
W dyskusji zastanawiałem się tylko ze jeśli moja hipoteza jest słuszna i teraz grają bardziej technicy to wśród nich tez mogą być podgrupy gdzie jedna gra na wzrosty, a druga na spadki mając swoje punkty widzenia dot kanałów, fal, przełamań, pułapek itp.
Kto ma w tym wszystkim racje to się dowiemy. A ja nie twierdze ze moje założenia są jedyne i najsłuszniejsze.
Z ciekawością odczytuje różne podejścia i punkty widzenia nawet jeśli się z nimi nie zgadzam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM -3,46% 1,25 2026-01-30 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.