Getback finansuje auta u różnych dostawców w tym PCM. Źródło jest pewne. Zdawałem nie dawno jedno z aut finansowanych przednichw gdansku. Auta stawiają na ulicy i na placach sąsiednich firm bo nie maja miejsca.Auto odbierane przez rzeczoznawcę na ulicy bo na placu ani hali miejsca nie ma. Przeszedłem się na plac i tak liczyłem ze Ok 400 aut maja. A co z Warszawa gdzie plac jest na oko 5x większy ? Do tego wilanowska i inne w pl. A na stronie niby tylko 900 samochodow do sprzedaży . Moje źródło twierdzi ze PCM zamówiło dla Getback samochody warte Ok pół miliona za szt które Się produkują , a tu getback pada. Takich aut nie można oddac a niewielu będzie na nie stać. Efekt taki ze zostaną z tymi autami. Na forum czytałem opinie niby byłego pracownika. Dziś tego tekstu nie ma - został usunięty przez moderatora. Pisał, ze nowy prezes zwolnił większość dyrektorów zarządzających, i wielu doświadczonych pracowników i zatrudnił młodzików za 2 - 3 tys na rękę. Ze wewnątrz były problemy z wypłatami wynagrodzeń i walki o stołki. Może to tylko rozżalony zwolniony pracownik, ale może jest w tym ziarnko prawdy. Akcje brałem po 22 a teraz są po 13. Narazie trzymam.