Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,23 zł , zmiana od tamtej pory: -79,01%

Re: Pany kupilem

Dlatego jestem na Scope może do końca czerwca coś powiedzą tam wzrost może być bardzo duży o dewidencie nawet nie myślę.Takie firmy mają przyszłość. Polecam wam Kruszwice 29 V będzie raport za l kwartał był mega dobry zobaczcie Sami czy macie w lodówce olej i jaki albo margarynę ja w ten sposób stałem się ich akcjonariuszem.Dodatkową mają podpisaną umowę z Lotosem na bio paliwa .Jak ludzie robili zapasy to olej był 3 produktem najczęściej kupowanym jest bardzo mało akcji wolnym obrocie firma jest bardziej dla prestiżu oraz reklamy no i dewidenta będzie 2,8zł można się też załapać w Tym roku na nią. A zapomniałem mam jeszcze coś takiego jak Pro log jedyny magazyn celny w Polsce ładne dewidenty płacą co roku zysk w każdym kwartale mało też akcji wolnym obrocie. Te dwie firmy to są moje lokaty bankowe. Varsaw ruszy się jak wyjdą Giganci.Wszedłem też tak na posmakowanie Mov G w
wydawcę DDS ale tam dopiero się zaczyna mają płacić dewidente co roku. Ogólnie interesują mnie stabilne zyski i dewidenta co roku. LC obserwuję ale trochę drogi jest. Data mam skromny pakiet ale tylko tak sobie na razie jakoś nie za iskrzyła ta chemia umowy są rewlacyjne zysków brak. To Tak na tyle Panowie Pozdrawiam serdecznie życzę zysków będę do Was zaglądał w miarę czasu wolnego.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 0,00% 0,47 2026-06-26 09:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.