Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: OVB ? Co sądzicie o tej firmie?rezygnacja

150 zł miesięcznie masz problem ? Ja mam takie pytanie, OVB było złe, bo zaproponowali Ci pomoc żebyś miała kasę kiedyś w przyszłości ? Czy może to ta firma może mieć problem z takimi osobami jak Ty, bo w jednej chwili kiwasz główką, że chcesz być klientem przez 15 lat a jutro już potrzebujesz na nowego Iphone'a? I potem takie posty w konsekwencji tu powstają, że komuś po odejściu z tej firmy kazali pieniądze oddawać za zerwane umowy mimo, że dobrze chciał i dobrze swoją pracę wykonał.
Mam takie wnioski, jeśli teraz 150 zł to dla Ciebie problem ( bo zaznaczam, że to 5 zł dziennie do skarbonki) to ja Ci współczuję na przyszłość. I drugi wniosek - kiedy ja zostawałam klientką, też z małą pensją, to się mnie 10 razy pytali czy jestem pewna, że przez 15 lat to 150 zł co miesiąc będę miała. A teraz minęło 5 lat od kiedy u nich oszczędzam i też miałam kryzys życiowy jak to czasem bywa i pieniądze spadły mi z ,,nieba" można powiedzieć, bo przypomniałam sobie, ze takie coś mam. Zamiast srać w gacie przed powierzeniem komuś swoich ,,drobniaków" powinniście taką skarbonkę mieć. I przestańcie tu wypisywać te histeryczne wywody, wchodzę raz na rok i za każdym razem łeb pęka od ludzkiej głupoty.