a żeby było dowcipniej, to o ile dobrze pamiętam, to 1/3 akcji MSX, którą ma Tarantoga mogła prawie "z buta" sprzedać (poprawcie mnie jeżeli się mylę w tym względzie) - wygląda mi to na sprawę dla prokuratury, aby przyjrzała się całemu temu przedsięwzięciu i wszystkim jego uczestnikom celem ustalenia czy doszło tu niegospodarności, ew. złego nadzoru nad spółką, ew. celowego wyprowadzenia aktywów ze spółki, przydałoby się ustalić szczegółowy kalendarz istotnych zdarzeń w spółce i terminów informowania o nich rynku przez MSX, prześwietlenia całej dokumentacji spółki, w tym umów z Tarantogą, UZYSKANIA ODPOWIEDZI DLACZEGO POSIADANE PRZEZ MSX OBLIGACJE TARANTOGII NIE ZOSTAŁT ZABEZPIECZONE - CZY ŻADNA POWAŻNA INSTYTUCJA NIE CHCIAŁA ICH PORĘCZYĆ ??? - JEŻELI TAK TO DLACZEGO NIE WZBUDZIŁO TO EW. ZASTRZEŻEŃ WŁADZ MSX. To są moje osobiste wątpliwości, hipotezy, pytania do rozważenia. A dodatkowe pytanie gdzie ten naganiacz kolo_msx straszący ludzi na forum, mających wątpliwości, co do spółki, temu jegomościowi też należy się przyjrzeć. Nie daje znaku życia od wielu miesięcy, a rzekomo posiadał znaczny pakiet akcji MSX..., wspominał o kancelarii prawnej, która z otwartymi rękoma poprowadzi sprawy przeciwko wątpiącym w spółkę ludziom, straszył KNF-em etc. - GDZIE JEST TEN OSOBNIK ?? -
Jaki miał naprawdę ew. związek ze spółką ? i dotyczy to kilku tego typu klakierów na forum.