Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  139,80 zł , zmiana od tamtej pory: -11,73%
Panowie niestety ale Rad ma rację, narracja Scope ponad rok temu była taka, że jesteśmy tuż przed komeracjalizacją. Wydźwięk równiż był taki, że wszystko już jest dopinane, dołożenia panelu Covidowego miało tylko wzmocnić PCR ONE. Niestety po roku, rezultat jest taki, że dalej jesteśmy w czarnej... i żadne tutaj optymistyczne nadinterpretacje faktów Mike z Twojej strony nie zmienią faktu, że nikt tego "cacka" nie kupił. Najprawdopodobniej tak będzie do końca roku, a może do wiosny, a wtedy... będzie grany Bacteromic, a PCR ONE zejdzie dyskretnie że sceny i dalej będzie dopracowywany. Panowie nie ma powodu obwinianie i obrażanie innych uczestników tego forum, że zachowują trzeźwe podejscie do dalszej przyszłości PCRONE. Każdy może inaczej interpretować fakty, a zżymanie się na innych, że nie patrzą przez różowe okulary nie powinno być powodem obrażania kogokolwiek. Ja również byłem entuzjastom Scope i aktualnie niestety jestem pod kreską i sercu bliższy byłby scenariusz Mika, ale rozum podpowiada, że Rad może mieć rację. Wyboista tąa droga, oj wyboista.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SCPFL -1,12% 123,40 2026-06-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.