O ten duży obrót/podbitke tutaj na damfie coraz trudniej jest teraz. Według mnie to dlatego że ten papier nie jest świeży tylko przeszedł już kilka podbić wiec więcej ubranych i zapakowanych leszczy jest tu. Można powiedzieć że zrobili biznes tutaj i w jakimś stopniu jest pozamiatane. Wiem że leszcze myślą że Patro ma na słupach dużo, że emisja itp i są pewni że w końcu wybije. Ta pewność trochę przypomina mi sytuacje z hawe. Tam w zeszłym roku drobni robili akcje pt "POROZUMIENIE MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONRIUSZY" czy coś takiego. Pokazywali ile mają akcji u siebie na kontach robiąc print screeny i biorąc wydruki z DM. I tu UWAGA, drobni mieli problem z uzbieraniem 5% aby przekroczyć próg dlatego mówili - A GDZIE JEST RESZTA AKCJI ZE 100 MLN ?? GRUBY MUSI MIEĆ NA SŁUPACH. I tak powtarzali z pewnością myśląc że będą zarobieni bo grubasy mają wszystko na słupach. Dziś Panowie każdy może zobaczyć sobie co się z Hawe na GPW stało. I jeszcze 1. Ja nie mówię żeby wywalac ze stratą tutaj nikomu. Mówię że tutaj nie ma czegoś takiego jak 100% pewność. Osobiście jak będzie leciało na 6 czy 5 czy 4 gr to nie ruszę tego. Jak zobaczę wybicie oporu przy 9-10 gr to coś może wezmę i jak będzie rosło to dokupie.