Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,07 zł , zmiana od tamtej pory: 2 914,29%

Re: Oglądać

Na 4:30 jest majstersztyk, jak oglądałem to 1 raz to płakałem ze śmiechu. Damian dał radę odpowiedzieć i się nie śmiać, ja bym nie dał rady pewnie :D

Co do Novej Giełdy, to sama idea tego pomysłu jest chyba dobra i jakby warta spróbowania. Patrowicze przede wszystkim chcieliby niższych prowizji na GPW twierdząc że to zwiększy obrót na papierach co generalnie jest dobre dla nas wszystkich, ale najlepsze dla grubasów bo oni grają algorytmami. Gość który podpisuje się SPEKULANT i prowadzi swój blog twierdzi że pracował dla wielu grubasów z GPW, m.in dla Patro, podał że koszt samych prowizji za zlecenia gdy gra się algorytmami to 80 tys. zł, czasem mniej czasem wiecej, ale mamy obraz mniej więcej a tu 3ba jeszcze zysk wykręcić, podzielić na kilka głów w spółdzielni także z wysokimi prowizjami jest to trudniejsze do zrobienia. Niestety, aby nam leszczom wiodło się dobrze na giełdzie, grubasom musi się wieść jeszcze lepiej. Na ten moment nie interesuje się Novą Giełdą, ale gdyby za jakiś czas to rozwinęło się bardziej to jestem otwarty. Damian powinien zdjąć leszczy z haka, tutaj na damfie to by może przeskoczyli na Nava Giełdę i szybciej by się rozwinęła ;) Do dzieła Damian, zakręc papierem !!! 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.