Człowieku na poziomie proszę na poziomie, widać że wiedzę to czerpałeś chyba tylko ze strony vision;)
Chciałeś wyjść na mądrego, ale niestety wyszło jak zawsze...
Koszt aktora virtualnego jest taki sam jak prawdziwego?! Nawet w naszej bananowej polsce głowni aktorzy za film tak zwanej super produkcji dostają po parę set tysięcy złotych, aktor który będzie użyczał ruchów oczywiście nie będzie pracował za miskę ryżu ale jego gaże są nieporównywalnie niższe niż aktora z pierwszych stron gazet.
Jeszcze trochę wiedzy o Virtualu, nie będę się rozpisywał i pisał wam co wiem o spółce bo wiedza kosztuje czas i pieniądze, chcecie wiedzieć więcej dzwonicie do firmy, tylko nie zawracajcie d*** bo chcecie kupić 100k i wystawić o 2 grosze od razu drożej...
Vision ma sprzęt w swoich studiach w Warszawie i Hamburgu, ostatnia emisja akcji którą przejęli 2 największych inwestorów w Virtualu poszła całkowicie na sprzęd ponad 4milione złotych!!!!!
Ekipa?! Zespół się tworzy trzon główny krystalizuje się już w Hamburgu jest to zespół międzynarodowy z tylko jednym polakiem, w naszym pięknym kraju nie ma za wiele fachowców...
Kupiłem akcje prawie 1% i trzymam, oddam za rok-dwa ale o wiele wyższą sumę, co do tej spółki moim mottem jest to że z Billa Gates też się wszyscy śmiali jak zaczynał w garażu tworzenie programów,
Tutaj nie ma żadnych spekulacji, spekulacje są na Drągowskim a nie na Visionie:) dla mnie cenna może spaść nawet do 5groszy sobie dokupię, to nazywa się inwestowanie, POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH INWESTORÓW