> Gdziety tu widzisz panikę? Kto panikuje? Stwierdziliśmy fakt, że koleś niedopełnił obowiązku informacyjnego a ty tu o jakiejś panice. Ogarnij się człowieku bo bronisz Szkopka tak zaciekle jakbyś to ty nim był i na dodatek zaczynasz jakieś insynuacje, ze to może spółka zawiniła a może jeszcze poczta, bredzisz jak byś był pod wpływem czegoś mocniejszego.
Panika masz rację, źle to ująłem. Co nie zmienia faktu, że brak Ci argumentów i robisz prywatne wycieczki? Żałosny jesteś. Napisałem CI już wcześniej, skończ tą dyskusję, bo już teraz doskonale wiem jaki poziom prezentujesz. Zgrywasz mądrego, a tak naprawdę nic ciekawego do powiedzenia nie masz, same wymijające odpowiedzi. Co może też wynikać z tego, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Napiszę Ci jeszcze raz, nie dziękuj.
Nie piszę kto zawinił. Napisałem tylko, że obsunięcie terminu może być spowodowane:
-Poczta Polska, co nie jest żadną nowością. Choć usługi się poprawiły to nie wiemy jaką formą wysłał.
-Spółka nie wiesz jakie są procedury, kto był upoważniony do odebrania listu.
-Forma listu budzi wątpliwości nie zdziwiłbym się gdyby pismo przekazali do autoryzowanego doradcy czy dążyli do potwierdzenia informacji
Reasumując, jak coś Cie przerasta powiedz, z chęcią wytłumaczę. Nie jesteś na moim poziomie, ale będę pisał prostszym językiem jeśli nie zrozumiesz. Nie ma problemu.