Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,16 zł , zmiana od tamtej pory: -85,34%

Re: Nowy raport

Dnia 2017-11-08 o godz. 14:21 ~dani napisał(a):
> Nie napisałem nic o anarchii, jak nie masz argumentów to zamilcz. Nie znoszę jak ktoś naciąga moje wypowiedzi, ale obraca kota ogonem.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kolego mam argumenty i mozemy prowadzić dyskusję, w której bedziemy ich używać.

> Co do garażu. Niech buduje? Jego czy Twoje? Czemu ktoś ma dysponować moim mieniem jeżeli nie szkodzę nikomu?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To mienie jest twoje tylko teoretycznie, w godzinie kryzysu twoje mienie może być blyskawicznie znacjonalizowane jak to juz w historii nie raz bywalo.

> Co Ty człowieku porównujesz z czym do czego? W zachodnich krajach w latach 90+ też układali ustawy Vatowe żeby się obłowić? Sięgnij do historii. Wszystko legalnie. W innych krajach też tak działało? Też byli okradani po wojnie przez Rosjan? Też siłą była narzucony ich ustrój i rząd?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czy masz na mysli, że to ma usprawiedliwiać teraźniejsze zlodziejstwo obywateli? Jeżeli tak uważasz to znaczy, że również tkwisz w tej patologii.

> Jest mało kapitału, bo kraj jest zacofany w stosunku do Niemiec. W Forbsie? Chyba tak. Było o tym, że nasz płace z tym krajem zrównają się za 83lata. O jakich oszczędnościach możemy mówić do inwestycji? Człowieku z choinki spadłeś już przed świętami? Londyn? Największe miasto finansowe świata? Z czym chcesz porównać?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Malo kapitału? No to zorientuj sie ile miliardów leży na kontach prywatnych na 2% i ile ludzie kupują obecnie nowych mieszkań jako inwestycję pod wynajem (nie patrząc nawet na demografię naszego społeczeństwa)

> Takie herezje tworzysz zaślepiony w idee Państwa. Szkoda, że Ci co mają najwięcej do powiedzenia nie są tak zapatrzeni
Jaką idee państwa? Moja idea to uczciwość wobec innych ludzi a nie dy.manie ich zeby wzbogacić sie o pare groszy.

> Nie znasz sytuacji, więc nie używaj terminu oszustwo. Jak na "prawnika" używasz daleko idących wniosków na podstawie czego? Widzi missie? Z igły widły dosłownie
Nie jestem żadnym prawnikiem a taki nick wpadł mi do glowy całkiem przypadkowo w czasach gdy rejestrowałem sie na forum mecz.pl jakieś kilkanaście lat temu.
Sytuacje znamy z komunikatów i z nich wiemy, że ktoś innych zrobił w wała i i na ten moment to są fakty.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.