Opanuj Fifarafa emocje i nie martw się o mnie. Powodów do rozgoryczenia nie mam. Do 0,39 można kupić w dalszym ciągu ponad 200 000. Niektórzy piszą, że to straszaki ale to jeden z forumowych sloganów, zbyt często używanych przy braku innych argumentów. Nie sądzę, żeby ktoś ryzykował utratę takiej ilości akcji, które za 4 sesje maja kosztować około złotówki.
Jeśli chcesz podyskutować merytorycznie to powiedz mi, czy też uważasz, że 20 czerwca to taka znacząca data i wtedy kurs ruszy ostro do góry. Czy nie dziwi Cię, że tak mozolnie i długo przygotowywane zabezpieczenia kredytu straciły ważność lub zostały wycofane przez oferujące je banki? Zwłaszcza, że dotyczyło to większości zabezpieczeń? Ktoś (kto, BoA) nie przewisział długotrwałości procedur? Czy robi to pierwszy raz?
W każdym poprzednim komunikacie, jak okazywało się po fakcie, były umieszczone sformułowania, które na pierwszy rzut oka dawały nadzieję na rychłe zakończenie procedur kredytowych a faktycznie nic takiego nie miało miejsca. Dlatego od pewnego czasu czytam kolejne komunikaty z dużą dozą nieufności i staram się takie sformułowania wyłapywać.
Powiedz wprost. Chcesz merytorycznej dyskusji czy masz to gdzieś bo wiesz swoje i zdanie kogoś takiego jak ja nie interesuje Cię?