Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,90 zł , zmiana od tamtej pory: -53,45%

Re: Nie strasz nie strasz bo się ....

Hehe... To że kancelarie mają dostęp nic nie oznacza. Był czas jakiś temu raban że pewna firma wykorzystywala kancelarie adwokacka do tego rodzaju pisemek aby wysyłać ostrzeżenia co do pobierania kopiowania i rozprzestrzeniania pewnego filmu. Ostatecznie wiele osób mimo pozwów w ogóle nie pozwano bo wystarczył byle jaki argument że odbyło się to do użytku własnego co szło udowodnić w prosty sposób. Nie znasz prawa straszysz czymś co byle papuga podetrze palcem. Wierzyć nie musisz ale ja z kolei nie muszę nic udowadniać. Powiem tylko ze zajęcia komornicze nie są mi obce prawne i trochę mniej a takie pisemka podcieram stolcem. Za dużo pisać i pluc a i tak bankietowe trole nie docenia. Ja akurat zostaje z tym co mam i będę pisał co mi się żywnie podoba w ramach swojej wiedzy jak aby NAPRAWDĘ nie podpaść a nie tylko z ramienia trola bankier owego "znafcy" prawa. Chętnie się zmierzę z jakimkolwiek oskarżeniem i pociągnę kilka kat z kosztami dla strony pozywającej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.