Witam ponownie /czytałem i raczej Panu wieże /ale jestem strasznym niedowiarkiem listy nie widziałem a w gazecie napisali /czyli sami widzicie jak to jest z gazetami/ poniżej cytat
z parkietu
" Z listy akcjonariuszy, którzy zarejestrowali się na walne zgromadzenie wynika, że zarejestrowano 86 proc. ogólnej liczby głosów. Widać zatem, że inwestorzy indywidualni się zmobilizowali i mam nadzieję, że pojawią się na zgromadzeniu – mówi Tarczyński. Jednak nie do końca wiadomo, jak będą głosować poszczególni akcjonariusze, bo zarejestrowano również większe pojedyncze pakiety."
a głosowano z 83,266 % protokoły z walnego dlatego pisałem iż różnica 2,7 % wniosek jeśli Pan ma rację to w gazecie coś pomieszali
Reasumując zalecam a wierzcie wiem co mówię zbierajcie dalej wojsko potrzeba jeszcze tylko 573 tys akcji dzwońcie do Pana Jacka wtedy będziecie bezpieczni
Pozdrawiam
Czy wie Pan coś o Panu Adamie czy był na walnym który też chciał pomagać /ponoć student prawa/ może się uwiarygodnił i można obdarzyć go zaufaniem a mógłby się przydać jeśli np. zarejestrował akcje więc może być dodatkowo zmotywowany w podejmowaniu działań dla dobra całej grupy.
Pozdrawiam Andrzejewski