Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,38 zł , zmiana od tamtej pory: -97,90%

Re: news ze strony SII

Witam serdecznie wklejam jeszcze raz tego linka tak aby się otwierał bez kopiowania

link 

powyższy wpis potwierdza to co pisałem wcześniej 25 tys akcji mielibyście mniej to byście przegrali głosowanie ale wygralibyście w SĄDZIE ....dlaczego TFI nie dokupiło więcej.....pozwolę sobie zacytować wpis i jeśli pełnomocnictwa tych osób nie zostały odrzucone to te głosy przeważyły o Waszej wygranej

Smieje sie ..Moze redanik i pan Jakub co wczoraj wieczorem posyłali mailem pełnomocnitwo..Zaważyły na wygranej?????....I tu uwaga do wszystskich w ważnych sprawach , by sie porozumieć.Jest telefon a nie internet....Mogłem tego nie przeczytać wieczorem i byłby klops.

Ze względu na to iż ja listy akcjonariuszy nie widziałem należy dokładnie ją sprawdzić gdyż prezes OPOKA TFI wypowiadał się iż 86 % się zgłosiło ,a  a głosowano z 83,266 %  różnica 2,7 % należy to dobrze sprawdzić

Do puki OPOKA i Państwo Kosińscy nie sprzedadzą akcji jesteście bezpieczni ,ale jeśli sprzedadzą po np. 4 zł to tylko moje założenie które może mieć nic wspólnego z prawdą bo dla nich cena godziwa to może 6 lub 7 zł /a uśrednili sobie dokupując teraz/ realnie może być zagrożenie gdy oni zdecydują się sprzedać po cenie niższej niż chcecie wy....

Dlatego dalej szukajcie akcjonariuszy bo choć to jest trudne to 16.8 % akcji gdzieś jest więc chętnie się przyłącza ,dodatkowo sprawdźcie to czy to prawda bo to jest 2,7 % a nazwiska Są na liście

Ze względu na to iż ja listy akcjonariuszy nie widziałem należy dokładnie ją sprawdzić gdyż prezes OPOKA TFI wypowiadał się iż 86 % się zgłosiło ,a  a głosowano z 83,266 %  różnica 2,7 % należy to dobrze sprawdzić

Dodatkowo sami słusznie zwróciliście uwagę iz ktoś kupował cale linijki z arkusza tych akcji /jeśli to nie OPOKA / a wasz przeciwnik jego słupy to przy następnym głosowaniu może być różnie ale jeszcze jest Sad / na Polcolorit głosowanie przegraliśmy a na GPW jesteśmy/ Dopóki jest OPOKA jesteście bezpieczni jak SAMA NAZWA WSKAZUJE

Osoby które maja dużą średnią jeśli mają nadwyżki powinny dokupić równając do ceny wyjścia OPOKI ,inni również pozwoli to pomału zebrać trochę akcji i metodą pozyskania nowych osób realne jest choć bardzo trudne zebranie pakietu którym dysponuje OPOKA , powinniście próbować bo inaczej batalie Sadowe będą czekały te osoby co razem z Opoką nie opuszczą pokładu ,dlatego zgłaszajcie się do Pana Jacka on zostanie na pokładzie do końca.

Pozdrawiam Andrzejewski

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REDAN -0,34% 0,05 2025-05-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.