Witam serdecznie wklejam jeszcze raz tego linka tak aby się otwierał bez kopiowania
link powyższy wpis potwierdza to co pisałem wcześniej 25 tys akcji mielibyście mniej to byście przegrali głosowanie ale wygralibyście w SĄDZIE ....dlaczego TFI nie dokupiło więcej.....pozwolę sobie zacytować wpis i jeśli pełnomocnictwa tych osób nie zostały odrzucone to te głosy przeważyły o Waszej wygranej
Smieje sie ..Moze redanik i pan Jakub co wczoraj wieczorem posyłali mailem pełnomocnitwo..Zaważyły na wygranej?????....I tu uwaga do wszystskich w ważnych sprawach , by sie porozumieć.Jest telefon a nie internet....Mogłem tego nie przeczytać wieczorem i byłby klops.
Ze względu na to iż ja listy akcjonariuszy nie widziałem należy dokładnie ją sprawdzić gdyż prezes OPOKA TFI wypowiadał się iż 86 % się zgłosiło ,a a głosowano z 83,266 % różnica 2,7 % należy to dobrze sprawdzić
Do puki OPOKA i Państwo Kosińscy nie sprzedadzą akcji jesteście bezpieczni ,ale jeśli sprzedadzą po np. 4 zł to tylko moje założenie które może mieć nic wspólnego z prawdą bo dla nich cena godziwa to może 6 lub 7 zł /a uśrednili sobie dokupując teraz/ realnie może być zagrożenie gdy oni zdecydują się sprzedać po cenie niższej niż chcecie wy....
Dlatego dalej szukajcie akcjonariuszy bo choć to jest trudne to 16.8 % akcji gdzieś jest więc chętnie się przyłącza ,dodatkowo sprawdźcie to czy to prawda bo to jest 2,7 % a nazwiska Są na liście
Ze względu na to iż ja listy akcjonariuszy nie widziałem należy dokładnie ją sprawdzić gdyż prezes OPOKA TFI wypowiadał się iż 86 % się zgłosiło ,a a głosowano z 83,266 % różnica 2,7 % należy to dobrze sprawdzić
Dodatkowo sami słusznie zwróciliście uwagę iz ktoś kupował cale linijki z arkusza tych akcji /jeśli to nie OPOKA / a wasz przeciwnik jego słupy to przy następnym głosowaniu może być różnie ale jeszcze jest Sad / na Polcolorit głosowanie przegraliśmy a na GPW jesteśmy/ Dopóki jest OPOKA jesteście bezpieczni jak SAMA NAZWA WSKAZUJE
Osoby które maja dużą średnią jeśli mają nadwyżki powinny dokupić równając do ceny wyjścia OPOKI ,inni również pozwoli to pomału zebrać trochę akcji i metodą pozyskania nowych osób realne jest choć bardzo trudne zebranie pakietu którym dysponuje OPOKA , powinniście próbować bo inaczej batalie Sadowe będą czekały te osoby co razem z Opoką nie opuszczą pokładu ,dlatego zgłaszajcie się do Pana Jacka on zostanie na pokładzie do końca.
Pozdrawiam Andrzejewski