Widzę, że masz ugruntowane przekonania. OK. Ja ugruntowane informacje. Dlatego to nie o kreski chodzi tylko wiedzę, co było w ofertach na przykład, inwestycjach, u konkurentów. Ty pewnie sprzedałeś i odkupiłeś. Twój sukces, gratuluję. Z resztą wszystkim, którzy skorzystali, mnie się nie udało zbyt dużo, poza zebraniem nowych kąsków na dole. Ale z pewnymi pakietami, poza np. dniem wczorajszym, to byłoby bardzo trudne :))))). To tak na temat doświadczenia giełdowego. Takie jest moje zdanie, ugruntowane obecnością na giełdzie od drugiego roku jej istnienia. A po młodzieńczej zapalczywości (nie gniewaj się) ale wnioskuję, że w 1993 grałeś w coś innego. Prawda?
Dlatego fakt, NEWAG trzyma się kresek jak cholera, ale śmiechu są warte te dyskusje o grafice AT. Tak jest i tyle. Bardziej cenię informacje z przetargów, wyników i prognoz. Dlatego chętnie zauważam wpisy KP czy Robiego. One po pierwsze nie szydzą z innych uczestników forum, coś wnoszą poza dyskusją o tym co nam wyświetlono w AT (np. KP z informacją o rynku włoskim). Sam podesłałem informacje z Bułgarii i jestem na stałym "nasłuchu". To przecieki o zdarzeniach rysują kreski, potem wydarzenia - fakty a nie na odwrót. Zwłaszcza kiedy od otwarcia oferty do rozstrzygnięcia mija kilka miesięcy :))).
Aby zakończyć optymistycznie, by nie powiedzieć, ze AS zachowuje się jak arogant (ze słownika: ignorant trwający w swoich przekonaniach) w duchu ulubionych kresek AT, mam propozycję. Pogroziłeś mi rozrysowaniem w PP - AT, to ja bardzo proszę, niech inni też skorzystają. Tylko moja osobista prośba: przejrzyj cały wykres, od początku notowań i zaznacz szczególnie te miejsca, gdzie były spore luki do domknięcia np. na wzroście i przynajmniej 2 na spadkach i skoreluj je z faktami. Z pewnością poczujesz się jeszcze bardziej dowartościowany, a my doinformowani. I piszę to całkiem poważnie.
Pozdrawiam