Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  27,00 zł , zmiana od tamtej pory: 371,11%

Re: Nastepnym bedzie Piecko

A moze spojrzeć na spółke przez pryzmat wyników w 2015 przychodów miała 1 mln 118 tys pln , w 2016 - 1 mln 747tys pln, na 2017 już ma zapewnione 3 mln pln a akwizycja kontraktów trwa, oczywiście jest spółka na dorobku i przepala mnóstwo kasy czy jednak ten wzrost przychodów nie napawa optymizmem. Wiem że w obliczu ostatnich spadków jest to trudne jednak pomyślcie amerykanie płacili po 45 pln za akcję i myślę że to nie oni sprzedają. Zaraz odezwie się "tu" i powie przepalają 8 mln rocznie jednak zauważcie, że kontrahenci zdobyci przez PILAB nie rezygnują a wręcz zamawiają uzupełnienia, program DATAWALK staje sie doskonalszy i zyskuje coraz więcej użytkowników czyli na dzień dzisiejszy 1 bank , 2 windykatorów , 5 firm ubezpieczeniowych, firma marketingowa, Skarb Państwa, firma brokerska, czyli zastosowania są rónorodne, firma zatrudnia nowych ludzi do wdrożeń czyli jest popyt. Ja na dzień dzisiejszy nie widze sensu do sprzedaży ale każdy sam musi ocenić co ma robić.

Życzę szczęścia w inwestowaniu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DATAWALK -5,64% 127,20 2026-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.