Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Napiszę to pierwszy... A co mi tam...

Temat jest interesujący. Tego typu polemikę warto toczyć bo każdy subiektywnie odbiera rozmaite działania spółki. Dodatkowo częściowo bywają one błędne. Mnie ciekawi kwestia postawienia na agendzie zarządu kwestii polityki dywidendowej teraz właśnie, gdy zakończyła się fiaskiem koncepcja odejścia od niej w 2012 roku. Subiektywnie spodziewam się powrotu do niej, obiektywnie nie potrafię jednak ocenić szans na to.
Ciekaw jestem tez Twojej oceny ostatniej informacji ze spółki. Nie chciałbym rzecz jasna posadzac spółki o chęć wyprowadzenia z pl pieniędzy ale oczekuje jakiejś formy komunikacji z inwestorami w tej kwestii. To tyle na ten moment.

Twój post o mrowieniu w dolnej części pleców miał bardzo zły timing. Mógł wpłynąć na spore straty u inwestorów, rzędu nastu tysięcy pln, wynika to wprost z obserwacji obrotów. Moi klienci są istotnie zaangażowani w spółkę i akurat dla mnie był on idealny bo podejście kontrarianskie dało znakomite wyniki. Dziękuję :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLACKPOIN 0,00% 0,33 2025-10-22 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.