Dnia 2021-11-29 o godz. 16:56 ~SL napisał(a):
> Zatem pojawia się kolejne podsumowania z kategorii wyciagam wnioski z 3 słów na krzyż a nie z całej tresci.
> > Ratunkuuuu pomocyyyy!
> > Kr. Czy tez mam cytowac Twoje wypowiedzi z ostatnich 3 miesiecy? Tu chodzi o jakies zawody?
> > I na koniec napisać że i tak bedzie rosło. To wtedy bedzie ok? Zero krytycznej dyskusji. Klakierowanie w jedną strone bez przystanku na oddech?
> >
> > Ratunkuuuu pomocyyyy!
A twoja dyskusja była krytyczna od rana dzisiaj ? Napisałeś że Combo ma rację a wszyscy inni to naganiacze spadkowi lub ignorancji... ja byłem w tej drugiej grupie... To było bardzo merytoryczne. A potem jesteś zły że założyłem wątek o 10 że naganiacze spadkowi dopięli swego.... bo dopięli kurs zjechał aż do 3,33 zł. Jak nawet pisałem w otwarciu wątku spodziewałem sie ze zejdą z kursem do 3,29 zł gdzie czekało zlecenie kupna 51k akcji. Jak mi się wydaje taki był plan na dzisiaj.
Ba nawet byłem uprzejmy i grzecznie podziękowałem tez mi się udało dzięki naganiaczom dobrać na korekcie.
Ja się nie obraża na nikogo jak pisze o naganiaczach ot wykorzystałem sytuację. To tobie nie wiem czemu nie podoba się ten wątek.