Ty weź nie przeinaczaj moich słów
Pisałem, że ja bym obstawiałbym na jakieś info w tych okolicach. Obstawiał. Pisałem, że do 7 podleci i nie powinieneś byc stratny ale zapewne nie skorzystasz z okazji i za 7 nie sprzedasz. Nie kupiłem akcji bo zakładanej przeze mnie ceny nie było. Pisałem też, że kurs może skoczyć mimo tego że nie zadzieje się NIC oprócz jakiegoś kolejnego espi czy innego info. W ostatnim kwartale były dwie onformacje które w teorii powinny dźwignąć nie tyle kurs co obrót ale za tym idzie też kurs. I dlatego uważam że czeski słusznie to ujął. Tu już nie starczy info czy jakieś bajki. Chyba nawet w Saule to zrozumieli bo nie oczekiwali że te ich rewelację tak się rozpłyną. O jakim obrzydzsniu spółki systematycznym tu piszecie nie wiem. Tu nawet wątki na forum i ruch na forum zdycha. Od tygodni praktycznie nic się nie pisze. Ani że strony podnieconych ani zirytowanych. Na pewno jak już będą mogli pchać akcje to się lepiej postarają z famą. A stać ich. A qrpfa teksty o 500 zł to juz bez kitu takie dno, że trzeba być ostro opóźnionym żeby nie wstydzić się tego pisać. Jednak jak ktoś tego sam nie trybi to teraz pewnie myśli, że mu zazdroszczę .... na koniec Ama, nadal myślę, że te 7 to zobaczysz prędzej czy później.