ale jakie to ma znaczenie czy maja czy nie maja... oni pisza ze kiepsko, inni pisza ze super, a kurs i tak spada od 2 lat... to wyglada jakby mieli racje? powinno rosnac przeciez....jak jest tak dobrze...? zreszta mozecie zlozyc zlecenie i kupic ile chcecie, to nie jest malo plynna spolka, jak czeski zle mowi to sobie nakupcie jak jestescie pewni ze tak pojdzie w gore....
a jak czeski moze miec racje a wy juz wisicie na hakach, no to co sie czepiacie bez zadnych argumentow.... wykres jaki jest kazdy widzi i kazdy moze sobie zlozyc zlecenie
zreszta po co obrzydzac spolke, zeby kupic akcje ? no ale akcje mozesz sobie kupic w kazdym momencie... dlatego posadzanie ze czeski obrzydza bo chce kupic taniej jest tak naiwne jak to ze zanizaja kurs bo zeby january tanio sprzedal, no bo sprzedal po 75 groszy jeden pakiet.... jak to sie ma do ceny rynkowej....
aaa i ja sobie pisze na kilku spolkach ktorych nie mam .... czasami takie dziwne prawne operacje sa, ze przydaje mi sie to w zawodzie... ot takie fiku miku