> P.S.
> Coop serio się tutaj władowałeś? Po dyskusjach na Gamivo wydawało mi się, że jesteś gościem który analizuje spółki, w które wchodzi. Ja szybko wyszedłem z The Dust na najbliższej podbitce jak zobaczyłem na youtube jak wygląda Inkwizytor. Wiedziałem, że to nie będzie finansowy sukces, ale trochę mnie zaskoczyli z tym jak kiepsko się to sprzedało. Przy tym ATS od Road jawi się jak sprzedażowy hicior a ma kapitalizację tylko dwa razy wyższą niż obecnie The Dust.
>
No i co z tego że analizuje , to że to robię to nie znaczy że nie popełniam błędów jak pokazuje przyszłość póżniej . Co akurat może być Twoją nadzieją w przypadku tego Gamivo że tam tez się myle , choć dzisiejsze info kolejny raz wprawia m,nie w zadume tam .:-))) Ale nie chce pisać tam i komentowac żeby znowu nie było że chce okraść biednych akcjonariuszy takich jak ty :-)))))
Historia moja z The dustem jest troche dłuższa niz ci się wydaje i nie taka oczywista , troche wczesniej spekulowałem zanim wszedłem pakietem pod Inquisitora i jego debiut . I to co teraz jest oczywiste wcale nie było taki oczywiste jeszcze nawet po wydaniu Inqusitora. Tak jak tu napisałem własciwie po opublikowaniu raportu sprzedaży z konsol i że ten projekt w zasadzie sie nie zmonetyzuje juz wszytskie klocki się ułożyły.
Przed Serum juz w zasadzie sie pozbyłem pakietu ,zostawiłem sobie mały pakiecik jakby to Serum jednak jakimś cudem okazało sie sukcesem ale nie robiłem sobie w zasadzie nadziei wiekszych w piątek wywaliłem reszte bez żalu.
NIe jestem tak jak ty udając że jest super jak nie jest.
Obecnie mam jeden ciekwy projekt który wydaej mi się bardzo i ciekawy i rokujący ale wbrew temu co ci się wydaje jak coś uważam za godne uwagi to nie strasze na bankierze tylko kupuje na rynku w ciszy medialnej. :-)))