witam, do Leszcza - doszedlem do wniosku,ze inwestowanie to w sumie kazdego prywatna sprawa i nie powinienem oceniac :) , przeciez tak naprawde to wszystko zalezy od tego jaka to suma pln, na jaki okres, od jakich poziomow itp itd ale tak upraszczajac sprawe ja wychodze z zalozenia ,ze 10% to niewielki zarobek zblizony pi razy oko do lokat wiec szkoda ryzykowac na gieldzie dla takich zyskow/strat, moge tez dodac, ze tez sprzedaje ratami tyle ,ze na nieco innych procentowych zakresach .
- do jato - posiedzialem dzis troche w historii forum msx trzeba przyznac ,ze masz cierpliwosc do papiera :) za to ogromny szacunek, ciekaw jestem czy kiedys doczekam sie tu posta od Ciebie typu na msx trend wzrostowy kupowac papier;) albo cos w tym stylu, apropo forum jest by wymieniac poglady/opinie, czesciowo z Twoimi sie zgadzam czesciowo nie i chyba tak byc powinno, nie mozemy wszyscy myslec jednakowo by byloby nudno :)
- do cierpliwy - jestem ciekawy jakie masz spolki na oku chetnie bym sie wymienil informacja,zawsze to co dwie glowy to nie jedna :) po wejsciu wig20 z dolka na prawie 2400pkt o dobre inwestycje coraz trudniej, co do msx masz racje poziomy ruchu cen nie sa za wielkie, wciaz jest spore ryzyko a nikt nie lubi tracic kapitalu...
pozdrawiam serdecznie