Witaj LESZCZU
To dobrze ,że potrafisz bronić swoich racji. Dzisiaj to coraz rzadsza cecha.
Nie daj sie prowokować jato i innym .Nie tłumacz Swoich posunięć inwestycyjnych.Tutaj nikogo to nie obchodzi ,chyba ,ze będziedz płakał ,jak to żle bo jesteś w plecy. To takie polskie.Jest żle to radosć dla zawistnych.
Mostek na dzisiejszej sesji ,to próba sił i nerwów przede wszystkim dla drobnych inwestorów, Czy już sprzedać,a może warto dokupić. Wszyscy czekamy na wyniki.Mnie już to przestaje bawić. Ile można się tym podniecać.Ja przestaję wierzyć w papier ,a przede wszystkim w tych , którzy ordynarnie windują kurs do góry.Nie ze mną panowie takie numery.Smieszności wy moje.
Nawet spore podwyżki kursu nie pozwolą zarobić drobnicy / ja, / może Wy też / poradzę sobie z uśmiechem /.To wchodzi mała ,bo nawet nie średnia spekula i próbuje ugrać swoje kosztem drobnych.I są też super cwaniaczkowie.WAŻNE- " LEŚNYM DZIADKOM MÓWIMY STANOWCZE NIE '
Jak będzie ,to już wasza sprawa , Wasza głupota lub Wasze radości.Dla mnie kurs Mostka z dnia na dzień jest coraz wiekszą śmiesznością.a będzie jeszcze weselej.
Pozdrawiam jato