Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: MOSTOSTAL EXPORT ---- JAK SIĘ CZUJĄ " ENWESTORY "

Dla średniego terminu MSX wygenerował sygnał kupna - aktualny jest nadal sygnał kupna dla krótkiego terminu ale idzie w kierunku S i zapewne pogłebi korekte gdy do niego dojdzie. ATR do poziomów z których byly wybicia brak 0,5 grosza - uwazam ze to jest korekta. Patrząc na wykres dla krótkiego terminu mamy zmiane trendu na wzrostowy nastapiło to 13 stycznia br.
Wystapiło jeszcze kilka pozytywnych sygnałów ale opisywanie ich mija sie z sensem uważam ze podstawowa wiedza o AT w tym teoria Ganna jest niezbedna do inwestowania.

Wiem JATO ze nie uznajesz AT uważam jednak że twoje podpowiedzi jako inwestora znajacego spółke moga uzupełniac sie z moja AT - ewentualne pokrycie sie decyzji może byc mocnym sygnałem dla kupna papieru.

Dzieki AT jestem w stanie wylapac mniejsze ruchy twoja wiedza o spolce moze dac sygnal do wiekszego zaangazowania w społke.

Moja metodą zeby doszlo do powrotu do trendu spadkowego w krótkim terminie close sesji musi wystapic ponizej 1,75.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.