Muszę przyznać, że po komentarzach dotyczących urządzenia - Covid Detektor - mega - ultra - hiper - super - al'a Dysono-podbny produkt z "tele-wyprzedaży" - straciłem wiarę we własne możliwości krzewienia wiedzy na temat produktów firmy Scope Fluidics ...
Przychodzi taki moment w życiu gdzie trzeba powiedzieć sobie uczciwie:
"nic to nie da, żaden wysiłek nie wniesie kaganka oświaty pod strzechy, jeżeli po drugiej stronie nie ma dobrych chęci do nauki ..." :) :) :)
Motyla noga - naiwnie wierzyłem, że większości coś zostało po tych wszystkich wpisach i większość jest juz tak dobrze wyedukowana w technologii oferowanej przez SCPFL, że nie złapie się na takie tanie sztuczki z "mega - ultra - hiper - super - al'a Dysono-podbnym produktem z "tele- wyprzedaży ..."
Ależ "gupi" jestem" ... w takich chwilach człowiek uświadamia sobie jak mała jest jego rola we wszechświecie i jak marginalny wpływ ma na cokolwiek na tym gorszym ze światów ...
Ps. "Jedyną pewną rzeczą jest fakt, że czas gra na korzyść Scope ponieważ coraz więcej dużych firm farmaceutycznych widzi potencjał tego rynku, o rachunkach zapełnionych góry pieniędzy, po gigantycznej sprzedaży w 2020 roku, już nie wspominając ... :)
Ps.2 Nie wróciłem, tak obserwuję Was cały czas z boku i zrobiłem sobie mały wyjątek, bo rozbawiliście mnie tym poważnym rozkminianiem "mega - ultra - hiper - super - al'a Dysono-podbnym produktem z "tele- wyprzedaży" ... :) :) :)