Ferdek, czytaj ze zrozumieniem. Całosć z drugą halą miała kosztować łącznie 80 mln PLN. Ale ta druga hala nigdy nie powstała, więc ponad 50 mln to nie wyskoczyło.
Ta hala, co stoi, ma powierzchnię połowy tego, co zakladali, a działkę, na której miała stanąć druga połowa, opędzlowali w 2010r., jak pamiętam. Chyba za 3,5 mln złociszy...
Co do "radosnej twórczości" pismaków - nie wypowiadam się. :))) papier jest cierpliwy, wszystko może się na nim znaleźć...
Jak piszę, że nikt nie mówił o 80 mln PLN, to pod pojęciem "nikt" mam na myśli oficjalne komunikaty na espi, ewentualnie wywiady, autoryzowane rozmowy z zarządem/kierownictwem spółki, względnie inne, POTWIERDZONE źródła.
A nie notatki nie wiadomo skąd o jakichś planach o podbojach kosmosu... :)))
Ferdynadzie. Uwierz mi, że zanim coś napiszę, to 3 razy sprawdzę, czy jest tak, jak mówię. I jeszcze nikt nigdy nie złapał mnie tu, na tym forum, na zakłamywaniu faktów albo przeinaczaniu prawdy.
Choć było paru takich, jak Zbuchu, co próbowali nam wmówić, że: "białe jest białe, a czarne jest czarne" - jak to mówi prezes... :)))