Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,59 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Mike75 dużo straciłeś że tak piszesz tu? Przecież jest pozamiatane

Ja jak mało który akcjonariusz dokładnie czytałem sprawozdania finansowe, sam robiłem prognozy, dokładnie słuchałem wszelkich informacji rynkowych zarówno od zarządu Idei jak i instytucji państwowych. Doskonale wiedziałem co jest w każdej pozycji bilansowej, w RZIS, w Cash flow... O wycenie PwC nic nie wiedziałem, bo skąd miałem wiedzieć? Nie mam znajomych z szerokiego grona Pisowców, to nikt mnie nie poinformował, że będzie jednak resolution. Jednakże na podstawie dostępnych informacji rynkowych podjąłem decyzję, że Bank w 2021, najpóźniej 2022 wyjdzie na prostą co by też się stało - tak samo mówił Leszek już po resolution, że do końca 2021 byłyby spełnione minimalne wymagania unijne dla wskaźników kapitałowych.
Porównywałem wskaźniki, w tym C/I w stosunku do innych banków, robiłem zestawienia kwartalne... Naprawdę zrobiłem jako inwestor wszystko co mogłem

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.