Panowie z doświadczenia wiem, że taką halę buduje się rok, a skoro widzieli, że wchodzą na nowe rynki i będą musieli zwiększyć moce produkcyjne to już powinni to otwierać. Widać planowie jest dalekie od ideału. Raport jest słaby i dobrze będzie jak będziemy się kręcić w przedziale 0,22-0,24 następne 3 miesiące. Zawsze jest nadzieja, że może coś więcej znajdzie się w raporcie rocznym lub coś się zmieni i na WZA powiedzą coś więcej niż jest super i wszystko zmierza w dobrym kierunku. Choć wątpię, żeby ktoś na forum powiedział, co tam się będzie działo. Ja się tam nie wybiorę, bo doszły by do niemiłej sytuacji po tych wszystkich bzdurach, które przez lata usłyszałem od prezesów podczas webinaru i w komunikatach. Możecie mnie opluwać, ale już najbliższy miesiąc zweryfikuje to, co napisałem. Strony mają nieaktualne, na e-mail nie odpowiadają, a o webinar można pomarzyć, bo nikt nie chce tego, co się dzieje wziąć na klatę i firmować swoim nazwiskiem. Prospekt już chyba nieaktualny, czyli z wejścia na rynek główny póki co nici. Kasa w firmie jest i nie stracą płynności i to plus, ale niepokoi mnie to, że nie ma żadnych informacji z Ib. Utrzymanie tego kosztuje sporo, a instalacja która powstała miła służyć zarabianiu, ale wygląda jakby całe to ta tak drogo wycenione Ib było na utrzymaniu innych spółkek. Co z perdue, dalej coś robią w tym kierunku, czy zarzucili projekt, bo ta cisza w tym temacie nie wygląda dobrze. Nie mniej życzę powodzenia i mam nadzieję, że choć komunikacja się zmieni.