No to już wiemy kto nam zwalił kurs :)
Leszcze a razem z nimi Pan "mee" oddawał swój większy pakiecik ale on niestety nie potrafi normalnie sprzedać i walił niżej zamiast poczekać jak sam się przyznał no ale cóż sesja i tak bardzo ładna i bardzo ale to bardzo podoba mi się ten baton na 0,24 :D
Jescze kilku takich jak pan mee odda i pojedziemy bo gruby właśnie na to czeka aż resztki najtwardszych oddadzą swoje kilkaset tysięcy bo pewnie jakieś 2 000 000 - 5 000 000 ma jeszcze ulica a to za dużo jak dla ulicy bo by się dorobili a oni muszą być bez kasy bo z większą kasą to można spekula plany popsuć xD
Dzisiaj rano piękne zbierania i ciekawe ile jeszcze takich podejść będzie przed odjazdem
Oczywiście sygnał na S był ale ........... bankier mnie zablokował i dopiero teraz mogę pisać lecz pytanie czy warto oddawać i starać się odkupić 0,01-2 niżej jak w każdej chwili może odjechać bo sami wiecie jak tutaj jest już 3 razy była jazda o kilka gr wyżej w 5 min
Pozdrawiam zapakowanych i koniec na +5-10% będzie ok tym bardziej, że mamy piątek
PS jest mała szansa na info o przekroczeniu 5% na weekend ponieważ za mało czasu minęło od zbierania bo z tego co pamiętam to mamy 3 dni na kdpw i 7 na podanie infa z zazwyczaj podają po miesiąc !!!!!!!!!!!! To nie jest spółka na dwa dni i bardzo mnie denerwują osoby co kupują za 0,21 i wystawiają na 0,22 bo to widać leszcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!