Dnia 2017-03-02 o godz. 12:18 ~Tomek napisał(a):
> Zobacz na wykres kiedy jest sygnał na K i myśl
> Ja to nie ty, że naganiam od tygodnia i pisze o 0,10 a teraz jak już wszyscy widzą ze odbija to pisze ze kupiłem za 0,20 :D
> O sygnale pisałem już dawno przy 0,19 a zaraz będzie nad sma45 więc jak już kupiłeś to się ciesz bo może coś odbije jak wykupią 0,21
> A z resztą ty i tak nic z tego wykresy nie zrozumiesz to może lepiej nie patrz bo jeszcze sprzedasz swoje kupione za 0,20 xD
>
> https://s3.postimg.org/mojxblq77/Wykres_p24.png
tomuś ale ja wcale nie jestem pewien wzrostów w przeciwieństwie do ciebie:) właśnie dlatego kupuje w małych paczkach po 10k bo zawsze jesli zacznie rosnąć zdąze kupić większą paczkę:)
pozatym ja nie naganiałem tylko pisałem co widzę i nigdy nie wspomniałem o 10 groszach bo zwyczajnie nie wiem jesli by zeszło o do ilu by zeszło także nie zarzucaj mi słów których nigdy nie wypowiedziałem
i nie denerwujs się tak i zwyczajnie nie wymądrzaj bo wystarczy żę znikną popychacze na k, spekuła rzuci pół bańki nalewo i kogo z siebie zrobisz z tym SMA, MACD itd a to NC więc może być wszystko więc więcej pokory tomuś
i już przestaje się wyzłośliwiać w stosunku do ciebie bo niestety nie masz dystansu do siebie i bardzo się denerwujesz a pamiętaj że pycha kroczy przed upadkiem
i pozdrawiam zarówno ciebie jak i lsowoego nicka który to sprowadził mnie swoim postem na rozsądne tory żeby przestać się wygłupiać