Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kupują ludzie skojarzeni z grupą Bartimpexu, a nie z BGE

Zgadzam sie z Toba calkowicie !!!!!!!!!

Brak informacji ze spolki jest bardzo bardzo niezrozumialy rowniez dla mnie i swiadzczy o czyjejs niekompetencji ale mam ze w najblizszym czasie to sie zmieni !!!

Poruszyles bardzo ciekawy temat - akcjonaruszy mniejszosciowych(drobnych)

wiele razy na forach slysze wyrazane opinie wlasnie tych drobnych akcjonariuszy ze

-a to nie maja na cos wplywu
-a to gruby cos zrobil
itd...

a z mojej perspektywy wyglada to calkiem odwrotnie -to MY drobni tak naprawde decydujemy o spolce

to dla nas drobnych spolki chca byc na NC
to dzieki nam kurs jest tam gdzie jest
to w durzej mierze dzieki nam maja kapital i mozliwosc pracy
i to my mamy duzy wplyw na spolke ale czesto z tego nikt nie korzysta

jak myslicie po co te wszystkie male spolki sa na NC ????

To w BGE powinni zrozumiec i zabiegac o nas DROBNYCH i dokladnie o wszystkim informowac

a z drugiej strony- BGE sie zmienia wiele rzeczy sie dzieje i mysle ze wazniejsze na przyszlosc jest mniej pisac a wiecej realizowac

dobrze wszystkim wiadomo jaka opinie ma duza czesc spolek na NC jak ciezko zbudowac tu zaufanie i nie tylko dlatego ze ktos robi groszowe emisje ale tez duza czesc to mlode firmy. Nie kazdej sie udaje zrealizowc plany nie kazda ma wystarczajacy kapital i nie kazda ma zarzad na tyle wytrwaly by je realizowac

a co do tych trzech kontraktow to masz racje choc ja nadal twierdze ze byl jeden na 2012r sprzedazy i jeden zakupu (50mln) i jeden na 300 mln z realizacja do konca 2013roku

ale fakt jest faktem

moze w takim razie lepiej ze teraz nie informuja do czasu wykonania???

pozdrawiam!!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.