Nie wypada się nie zgodzić z Tobą Boss.
A swoją drogą to trzeba pisać do ludzi na forum nie tylko informacje wyjściowe, ale i swoje interpretacje. Ja tego raczej unikam. Ale jak się czyta te odpowiedzi to .. rura mięknie ..
Jeden pisze że werbuję na inny walor (mms) ?!? Drugi nic z tego nie rozumie i wypisuje bzdury na temat przypadkowych osób - może to jego forum (piotrek).
A ja do szacownych właścicieli papieru (skąd inąd dobrego) daję wyraźny komunikat:
1. NIE MA PO CO SIĘ OBAWIAĆ O WŁASNY WALOR, JEŚLI POJAWIA SIĘ KTOŚ KTO ZACZYNA KUPOWAĆ.
2. Ten ktoś to albo dobrzy analitycy, albo skojarzeni z właścicielami imperium gazowego, teraz po sygnale o przeniesieniu aktywów na rynek biopaliw, pewnie będą chcieli mieć coś więcej jak tylko Wratislawię (a' propos - zaczęli płacić) ale też DOSTAWCÓW.
3. Jeśli teraz kupują jak akcje są poniżej 3,5 - to znaczy że wiedzą że za kilka miesięcy będą się cieszyć niezłym zyskiem.
Cóż moje info miało na celu uspokoić niepewnych, ale w szpitalu psychiatrycznym ciężko się rozmawia z pensjonariuszami. Teraz zamieściłem swoje prawie wnioski, ale kto to czyta? Im chyba lepiej się podniecać emisją, która się kiedyś pewnie zdarzy.. ale musi minąć jeszcze chwilka (o czym nawet najgłupszy zarząd musi wiedzieć)
Ech, mimo wszystko pozdrawiam wszystkich "niewierzących" we wzrosty