VVU132-wydaje mi sie ze jednak mijasz sie z prawda sugerujac ze jestem naganiaczem na akcje BGE - nigdy nikogo nie namawialem do zakupu akcji BGE kazdy sam podejmuje decyzje i na wlasne ryzyko- a to ze podaje oczekiwane przez nas przyszle ceny akcji to ...chyba nie jest takie zle??? Uwazasz ze jestem niejednoznaczny???? Nic podobnego ja od poczatku wierze w BGE bylem tu jak akcje byly po pare groszy bylem jak kosztowaly 3zl i bede pewnie jak juz Ciebie tu nie bedzie (ja od poczatku pisalem ze tu nalezy inwestowac na dluzej)a chyba to ze mam duza ilosc akcji to pozwala mi jednak brac udzial w dyskusji.
Owszem mozna sie sugerowc wypowiedziami z tego forum bo chyba tez po to to forum jest
ale prosze nie zarzucaj mi tez braku uczciwosci gdyz staram sie w miare mozliwosci przekazywac informacje ktore mam o BGE
Jezeli juz mamy dyskutowac merytorycznie to proponuje zebys uwazniej czytal !!!!
czy ja napisalem ze nierealizowanie kontraktu to drobnostka??????
jak na razie to Ty caly czas starasz sie obrzydzic wszystkim zakup akcji BGE-nie wiem czy robisz to celowo ??
ale zacznijmy dyskutowac merytorycznie
Pamietajcie BGE jest spolka ktorej podstawowym zadaniem jest realizacja celow zwiazanych z rynkiem OZE
Budowa Biogazowni i farm fotowoltaicznych jest celem dla BGE a dzial handlowy ktory zostal stworzony ma za zadanie tylko wypracowywac zyski i wyniki ktore pomoga zrealizowac cele w tym i nastepnym roku
I najwazniejsza sprawa nie jest wazne jakie sie zrealizuje przychody ale jakie z tego beda zyski bo to jest wyznacznikiem wartosci spolki !!!!!
Wrocmy teraz do wynikow za IVkw ktore dla Ciebie sa "razaco odbiegajace od spodziewanych" to czego sie spodziewales??? 100mln przychodow i 2-4mln zysku???
Czy Ty uwazasz ze w BGE i przy BGE pracuja idioci???? gdyby byly takie zyski i wyniki to juz od listopada nie kupilbys zadnej powtarzam zadnej akcji BGE taniej niz 5zl
to mozna bylo przewidziec
ale z drugiej strony przeanalizuj raport za IVkw - przychody male bo male ale sa i jest tez dodatni wynik ktory gdyby pominac straty z pierwszych siedmiu osmiu miesiecy roku 2012
bylby grubo powyzej miliona
a co to znaczy???? sam sobie odpowiedz