Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,40 zł , zmiana od tamtej pory: 710,29%

Re: Ktoś gra na zniżkę kursu !

Szanowny Panie prezesie, znamy się od wielu lat i wiesz, że tylko czasami miałem inne zdanie niż zarząd.

Twój pracownik który mnie zna a niestety ja znam jego, pozwala sobie na dużo więcej. I co gorsza działa na szkodę Ifirmy. A jego wypowiedzi o "moim sypaniu" są niezgodne z prawdą. Czy zejście z progu o którym pisze "truestory" oznacza sprzedanie akcji przypadkowemu inwestorowi na GPW !!

"Wiesz, że Kozłowska chciała swego czasu kupić ode mnie akcje po 1,05 zł."

Przecież byłeś przy rozmowie o cenie 1,05 zł. to dlaczego piszesz "zakładając że to prawda"?

"Zachęcam ich do kontaktu bezpośrednio ze mną, o ile istnieją"

Mogę ci powiedzieć tylko tyle, że mamy nieformalne porozumienie 5 inwestorów zawarte jeszcze przed ZWZA i część z nich znasz bardzo dobrze, a niektórzy mają kontakt do ciebie. Niestety, a rozmawiałem z nimi wczoraj i dzisiaj po twoich niektórych zeszłorocznych wpisach a szczególnie ostatnich twojego pracownika "truestory"obawiam się, że pogorszyłeś tylko sytuację.

Przypomnij sobie o co cię prosiłem i ostrzegałem po WZA kiedy rozmawialiśmy w cztery oczy.

Szkoda mi iFIRMY. Niech twój pracownik zajmie się pracą a nie pisaniem na forum to wtedy będzie z tego lepszy pożytek.

Pozdrawiam wszystkich pracowników są przecież Walentynki.

Chciałem też przeprosić poprzez WN Panią Agnieszkę Kozłowską za ten wpis o propozycji kupna akcji po 1,05 zł. bez jej zgody, choć wielokrotnie spotykaliśmy się w tej kwestii, to szczęśliwie dla mnie nie doszliśmy do sfinalizowania transakcji.

P.S. Masz blisko siebie osoby które rzeczywiście sypały powyżej 4 zł. a teraz celowo zaniżały kurs. Wojtek otwórz oczy.

A dzisiaj na chwilę w czasie dogrywki pomiędzy godz. 16,50 a 17,00 wystawię na sprzedaż okrągły pakiet 300.000 akcji, żeby go widział Pan "truestory"oraz inni akcjonariusze których serdecznie pozdrawiam i będę bronił.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IFIRMA -3,16% 27,55 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.