"Właśnie dlatego sprzedałem akcje jak były lekko powyżej 4 z zyskiem. "
"Potem trochę żałowałem i myślałem o odkupieniu, ale brak zaufania do firmy po zagrywce z dodrukiem akcji mnie powstrzymał. Widzę, że intuicja mnie nie zawiodła."
1. Cieszę się, że sprzedałeś z zyskiem powyżej 4 zł.
Nie żałuje się sprzedaży z zyskiem.
2, Niespodziewana i źle przygotowana uchwała o dodruku akcji dla Kozłowskiej i pracowników nie spodobała się kilku innym dużym inwestorom, którzy zapewniam cię zablokują każdą taką emisję bez prawa poboru, dopóki ja jestem w akcjonariacie. Inni w porozumieniu ze mną nie chcą pisać na forum ze względu na niemerytoryczne wypowiedzi. Pracowników, a niektórych znam, bardzo szanuję. Przypominam jednak. Był skup po 5,75 zł. w którym uczestniczył jako sprzedający zarząd i wielu innych akcjonariuszy a który wykorzystał ówczesny wice prezes Parszuto i sprzedawał akcje jak leci i odszedł ze spółki. Była tania emisja dla pracowników kilka lat temu ...
3. Ja jestem tylko ofiarą hejtu pracowników i jednego z mniejszych akcjonariuszy. Sam prezes przyznał, że projekt jego autorstwa był źle przygotowany. Gdyby zaproponował największym udziałowcom merytoryczną propozycję na WZA a nie znienacka wprowadzał projekt uchwały na WZA to być może przekonałby innych akcjonariuszy do taniej emisji i programu motywacyjnego.