Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,40 zł , zmiana od tamtej pory: 736,76%

Re: Ktoś gra na zniżkę kursu !

"Jakbyś naprawdę chciał powodzenia ifirmy na dłużej to byś się nie poróżnił z całą załogą od prezesa zaczynając. Ale ty myślisz tylko jak podbić kurs na chwilę swoimi teoryjkami i się wysypać. Od roku sypiesz i od roku ściemniasz. Skończ waść"

Jestem akcjonariuszem od IPO czyli od 2008r. a więc 10 lat a ty mówisz o podbijaniu i sypaniu, żenada. Kupowałeś akcje jak ja po 5 zł.! Traciłeś w minionych latach setki tysięcy zł.? Miałbym tak dużo akcji gdybym nie widział powodzenia biznesu?
Nigdy nie poróżniłem się z załogą, to są bzdury, nie miałem nawet okazji. O wielu rzeczach nie wiesz albo nie chcesz wiedzieć. Wiesz, że Kozłowska chciała swego czasu kupić ode mnie akcje po 1,05 zł. Czy wiesz. że ta emisja przede wszystkim była przeznaczona dla Kozłowskiej a przy okazji dla pracowników!
Nie byłem poróżniony z prezesem !
A przez lata kto dokupywał akcji zastępując animatora w transakcjach kupna.
Prezesa prosiłem o zmianę animatora 3 lata !! bo szkodził spółce a w tym czasie pozbyła się go większość spółek .
Za mną są wszyscy inwestorzy których znam. Oprócz kilku niewielkich inwestorów związanych bezpośrednio z spółką. Zapytaj twojego kolegę z IFIRMY który wielokrotnie był na WZA jak było i on zawsze był merytoryczny w przeciwieństwie do ciebie.
Na miejscu prezesa zakazał bym ci pisać postów w czasie godzin pracy. Prezes niepotrzebnie "kluczowym pracownikom" naobiecywał gruszki na wierzbie a najlepiej jest teraz zwalić na inwestora, znaleźć kozła ofiarnego. Czy jedyną formą motywacji pracowników w firmie jest emisja akcji po 10gr !!! Szkoda gadać.
W jednym masz rację skończ waść, ale dotyczy ciebie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IFIRMA 1,43% 28,45 2026-05-20 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.