Niestety nie ty jedn+a, która zaufała perspektywom spółki i która "straciła" swoje pieniądze. Nic nie powiem o Wiśniewskim, bo jak parę lat temu inwestowałam w EPD to on nie miał Energomontażu w notesie. Gość zauważył łatwy kąsek i realizuje sprytny plan niczym w Hydrobudowie. I idzie po trupach. Ale wszystkiemu winna jest trójca H & G x 2. Pierwszy jako kierujący spółką, duet GG za akceptowanie tego do czego doszło (emisja dla H. i PBG). I właśnie ten UKŁAD spowodował to, że trójca ma akcjonariuszy głęboko gdzieś. Tych, którzy zainwestowali parę tysiecy złotych czy kilkadziesiąt. Tych, którzy stracili parę tysiecy czy kilkadziesiąt. Historia ich rozliczy. Już teraz wpisz "Hołda" w google to się naczytasz opini z bankiera czy parkietu. Jeśli tak dalej pójdzie to nazwisko G. również będzie znane w internecie z "dobrej" strony. Dzięki takim ludziom człowiekowi odechciewa się wszystkiego. Po H. nie należy się już spodziewać nic dobrego, ale dziwię się GG. Trudno, aby wydawali jakiś oficjalny komunikat, ale zawsze byłem przekonany, że na nich można liczyć jako głównych akcjonariuszy. Niestety. Częśc kasy już dawno wycofałem z tej spółki, ale część trzymam, bo nic mnie nie piekli. Zainwestowałem parę lat temu ,przyszedł Nazarek, zaczynało być normalnie i coraz częściej mówiono o boomie energetycznym. Szkoda mi wywalić teraz to EPD. Mimo, że to dla mnie najgorsza inwestycja. Trzymaj się kobieto - tyle mogę powiedzieć. Jestem pewna, że UKŁAD czyta to forum - niech wiedzą co ludzie o nich myślą. Chociaż ostatnio przeczytałam, że Energomontaż sponsoruję fundację Iskierka, która pomaga dzieciom chorym na białaczkę - to się chwali. Czyli mają sumienie.