@PPP,
wiesz co nie chce mi sie polemizowac. Ale skoro uwazasz ze jesli ktos podchodzi bardziej zachowawczo do rozwoju sytuacji w Newagu i nie wierzy w wszechmocna bande krolika, i w zwiazku z tym od razu jest 'maruda' (w domysle pewnie jeszcze naganiaczem na spadki wyslanym ze spolki) to ciezko z czyms takim polemizowac. Uwazam ze w spolce dzieja sie pozytywne rzeczy (dlatego tez caly czas mam ja na radarze), obecna wycena zreszta to pokazuje, ale moim zdaniem na teraz jest to po prostu za malo na duzy skok i sensowny zarobek.
By zaczely sie dziac rzeczy b. ciekawe na kursie, musi nastapic cos 'spektakularnego' a na pewno obecne wyniki z wspomniana ugoda tym nie sa (jakbyscie nie zaklinali rzeczywistosci, juz w grudniu bylo wiadome ze beda dobre wyniki).
Ale oczywsicie jak kazdy na tym forum moge sie mylic. Wiec moze jest tu banda krolika, ktora ruszy kursem bez zadnego faktycznego uzasadnienia i poleci wysoko. A ja, jesli przekroczy na wykresie 18 tez skusze na zakup papiera.
Pozdrawiam i zachecam do brania pod uwage roznych scenariuszy, zarowno dobrych jak i zlych, a nie tylko zyczeniowych.
1234