Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: -1,53%

Re: Kogiciki napiały się cały weekend

Widzisz politycznie chyba byśmy sie zgodzili. Niestety ja staram się nikogo nie obrażać jak Ty mnie. Nazwałem złodziejem tego co wziął coś co do niego nie należało. Co do kursu możliwe że masz rację i tu będzie mogiła ale to jeszcze nie przesądzone. Patrzę w ten sposób że jako ostatni 5% wchodził tu Pan Oktawian w marcu czyli wtedy kiedy karty już były na stole i znany był już super raport. Ciekawe po co wchodzil do takiej mizernej spółki. ? Ciekawe też jest to że Pan Oktawian ma udziały też w innej spółce z ciekawa branża, ale to pewnie wszystko przypadek. W zeszłym tygodniu przemielilo się tu 1.2 mln akcji. Możliwe że z wora do wora ale zobaczymy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONE2TRIBE -0,77% 0,26 2025-10-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.