Nie udzielam korepetycji, nie czuje sie osoba kompetentna do uczenia innych.
Udaje mi sie zarobic, ale tez i myle sie jak kazdy inny.
Ja akurat techniki price action nie stosuje (no moze poza pojeciami oporu i wsparcia), ale slyszalem o ludziach ktorzy niezle sobie z tym radza, w ostatnich latach na FX to sie stalo popularne.
Na pewno ciekawe i warte uwagi bo w price action skupiasz sie na tym co na gieldzie jest tak naprawde najwazniejsze a o czym wiekszosc zapomina - na cenie.
I wykresy sa bardzo ladne - sa proste i czytelne, nie zawalone zadnymi wskaznikami, wstegami, oscylatorami i nie wiadomo czym jeszcze, a ja lubie proste rozwiazania.
Jesli chcesz posluchac rady to cwicz sobie to czego sie nauczyles na szkoleniu inwtestujac prawdziwe pieniadze, zaden paper trading, gry internetowe itd. Trzeba sobie troche pobrudzic rece bo tylko tak sie czegos nauczysz, ale tez graj bardzo ostroznie i na malych kwotach, na spokojnie. Wiekszosc ludzi skacze ze strategii na strategie bo chca od razu byc bogaci, a jak tylko trafi im sie gorszy okres (co w kazdej technice jest nieuniknione) to szukaja czegos nowego. A jak juz znajda to... dalej traca pieniadze, az w koncu rezygnuja.