Żeby zachować twoją wolę kobiety ta odpowiedź nie jest do ciebie tylko do wszystkich którzy będą mi zarzucać że nie ma wezwania na akcje IPX.
- Nie znam Romana a to jedyna osoba która może zdecydować o wezwaniu.
- Moje opinie są tylko moje ktoś się może z nimi zgadzać a ktoś nie
- Forum spółek traktuje jako miejsce w których akcjonariusze wyrażają swoje niezadowolenie z działania spółki. Jeżeli w spółce jest dobrze akcjonariusze mają dobrze.
- Jeżeli ktoś powinien brać odpowiedzialność za swoje słowa i czyny to adresatem jest zarząd spółki i RN. To dzięki ich działaniom spółka jest wyceniana tak jak jest.
Co do zasady przewidywana przeze mnie cena akcji jest więc jeżeli ktoś chciał sprzedać w wezwaniu po takiej cenie to może sprzedać bez wezwania. Pisałem już o tym wcześniej no ale oczywiście dla tych "czekających na wezwanie " liczy się fakt że wezwania nie ma.
Chętnie poczytałbym wreszcie jakieś opinie o IPX a nie o sobie. To forum spółki więc łaskawie piszcie coś o niej tym bardziej jak widzicie coś pozytywnego czego ja nie potrafię dostrzec.
PS. Typowo kobiecy wpis. Przyznasz się do błędu (chociaż nie bardzo wiem jaki to błąd ) - jesteś niemęski i tłumaczysz się jak dziecko. Nie przyznasz się - jesteś kłamcą :DD Jak byś nie napisał to masz przechlapane. Kobiety nie zmienisz. Możesz zmienić kobietę ale to nic nie zmieni.