Dnia 2016-06-15 o godz. 22:35 ~flcn napisał(a):
> do 777ipół
>
> Czy wypieram się że nie pisałem o wezwaniu ?
>
> Nie ma wezwania ale cena jest taka jaką przewidywałem pół roku temu. Chcesz się pozbyć akcji to sprzedawaj, co za różnica. Tyle samo zarobisz.
>
> PS. Członków Re coraz więcej ale żaden nic nie ma do napisania w temacie spółki. Standard.
>
Jak zwykle pajacujesz i usiłujesz wyśmiewać każdego, kto ma inne zdanie od ciebie.
Wygłupiłeś się z tą wielomiesięczną codzienną grafomanią o wezwaniu i nie masz honoru z tego wycofać się
I co ty z tym jakimś re ciągle wyskakujesz? Masz jeszcze jakąś fobię?
Kilka osób ci tu wygarniało prawdę o twym spamowaniu po kilkanaście wątków i po kilkadziesiąt postów dziennie o tym samym, czyli "Roman i pomarańczowe biuro" - bo to był i jest twój standard.
I daruj sobie rady na temat sprzedawania - czy tobie tu ktoś pisze, że masz kupować czy sprzedawać? Sam sobie przyznajesz uprawnienia doradcze? Doradzaj kolegom z klasy lub podwórka, bo tu twoje wodolejstwo może robi wrażenie na takich jak ty.
Odpuść sobie i nie pajacuj z tym wymądrzaniem się, bo w twym słowotoku niewiele sensu poza samochwalstwem typu " cena taka, jaką przewidywałem pół roku temu". Trafiło ci się jak ślepej kurze ziarno, ale gwarantowane przez ciebie wezwanie w gwarantowanym przez ciebie terminie jakoś nie nastąpiło. Zamilkłeś więc o tym. Jeśli dobrze pamiętam, to przynajmniej jeden koleś (chyba o nicku molinezja - jeden z niewielu, co tu pisuje merytorycznie) kilka razy dobitnie udowodnił ci jak ściemniasz i piszesz wręcz głupoty. A ktoś inny udowodnił, jak pisałeś sam ze sobą pod tym samym IP i różnymi nickami. To jest twój standard - dziecinada.
Pewnie znasz już wynik brexitu i kurs impka też znasz już na kolejne pół roku?