Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,53 zł , zmiana od tamtej pory: 66,80%
Dnia 2016-07-17 o godz. 21:20 ~bumbum napisał(a):
> Ta "kobieta" rzuciła wyzwiskami i została strzepnięta jak nieczystość w którą się czasem wdepnie. Nie masz innych pomysłów na nękanie krytyków giełdowego przewalacza?

Mam IPX i śledzę różne fora, gdzie piszą o tej spółce. Rzadko sam zabieram głos, ale tym razem uznałem, że trzeba. Znam wpisy flcn od dawna i przyznaję rację tym, którzy go krytykują za niepotrzebną wielość zakładanych wątków, w których więcej jest emocji niż treści inwestorskich. Przeczytałem post Ewy i inne krytykujące flcn. Tak jak wyżej może pisać tylko ktoś mocno urażony z bardzo cierpiącą ambicją. Ty chyba jesteś tym flcn i piszesz pod innym nickiem, bo inaczej trudno wytłumaczyć taką hejtową agresję.Pamiętam też, że wpisy poparciaa pod tym nickiem bumbum zawsze pojawiały się po wpisach flcn. Normalny człowiek, który nie czuje się urażony, tak nie reagowałby.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMPEXMET 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.