Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,97 zł , zmiana od tamtej pory: 308,63%

Re: Jutro Walne Zgromadzenie

Dnia 2020-06-26 o godz. 10:48 ~Gallileo napisał(a):
> ciagle tu jestes mimo ze mnie ostatnio regularnie atakujesz, a ja Cie nawet jeszcze zachecam do aktywnosci wiec nie do konca to tak dziala. Poza tym nie bardzo rozumiem jak ich niby mialbym wykluczyc? To ze sie im znudzilo pisanie bzdur I sobie poszli, albo po prostu nie chce sie im pisac to ani moja zasluga ani wina

a ja Cie nawet jeszcze zachecam do aktywnosci

u mnie niczyje zachęcani nie jest skuteczne

mnie się łatwo nie da zniechęcić bo się komuś tak chce lub czegoś tak nie chce jak by inni chcieli .

Poza tym nie bardzo rozumiem jak ich niby mialbym wykluczyc?

jeżeli ktoś ma inny pogląd to od razu Twoja natychmiastowa odpowiedż ( riposta )

jeżeli ktoś ma zdanie zgodne z Twoim to go nawet mową pisaną pochwalisz lub co najwyżej nie zganisz

stałeś się takim strażnikiem moralności innych wedle swoich kryteriów

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 0,00% 8,05 2025-10-17 16:38:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.